کاخ ها و قصر های گوناگونی از دوره های مختلف در مازندران وجود دارد که عبارتند از:
کاخ صفی آباد: این کاخ در بالای کوهی مشرف به بهشهر قرار دارد.این کاخ از جمله ابنیه تاریخی و باشکوه دوره صفویه است که در دوران قاجار به علت بی توجهی به کلی ویران شد، ولی در عهد پهلوی به دستور رضا شاه با همان اسلوب و ویژگی معماری عصر صفوی دوباره سازی شد.در این دوره همچنین محراب قدیمی آن که به مرور زمان خراب و مسدود شده بود، مجدداٌ بازسازی شد.سیستم آب رسانی آن در گذشته از طریق آب پلنگ چشمه، تاکاخ(که دوازده کیلومتر فاصله دارد)هدایت می شد و پس از عبور از دو حوض کاشی کاری،به شهر انتقال داده می شد تا مورد استفاده اهالی بهشهر نیز قرار گیرد.
عمارت و باغ صفوی “باغشاه”: این باغ همان باغشاه معروف به اشرف البلاد دوره صفوی است که به گفته سیاحان و جهانگردان، پر از درختان سرو صد ساله و گل های آراسته بوده است.
مجموعه صفوی فرح آباد: این مجموعه در روستای فرح آباد در 28 کیلومتری شمال ساری نزدیک دریای مازندران واقع شده است و در عهد سلاطین صفوی مخصوصا در زمان شاه عباس کبیر و از مهمترین بنادر شمال ایران و مرکز مبادلات تجاری محسوب می شد.به همین دلیل کاخ سلطنتی،مساجد،مدارس،بازار،حمام،پل و باغ در آن احداث شده بود و مدتی از سال نیز محل سکونت و تفرجگاه سلاطین صفویه بود.
کاخ بابل
ساختمان این کاخ که به دوره پهلوی مربوط است، در باغ مصفایی در جنوب بابل قرار دارد و محل فعلی دانشکده پزشکی مازندران است.
بنای کاخ دو طبقه است، با اتاق ها و سالن های متعدد و مزین به گچبری های بسیار زیبا. مصالح عمده ساختمان کاخ را سنگ تشکیل می دهد ونمای خارجی کاخ، ویژگی های خاص و منحصر به فردی دارد که مشابه آن در کاخ های دیگر این دوره کمتر دیده می شود.
کاخ چایخوران: کاخ چایخوران چالوس اوایل سلطنت سلسله پهلوی ساخته شد و نمای داخلی و خارجی آن تزئینات گچبری و کاشی کاری بسیار زیبا دارد.نفوذ معماری اروپایی در ساختمان کاخ نیز به وضوح مشهود است.
کاخ تمیشان: این کاخ در 5 کیلومتری شرق شهرستان نور واقع شده است و در دوران سلطنت پهلوی به دستور اشرف(خواهر محمد رضا شاه)ساخته شد.این کاخ امروزه به عنوان موزه مورد بازدید عموم قرار می گیرد.روبروی این کاخ بنای زیبا و بزرگ دیگری وجود دارد که در کنار ساحل دریای مازندران ساخته شده و به عنوان پلاژ اختصاصی مورد استفاده قرار می گرفت.
عمارت و باغ رامسر: باغ تاریخی رامسر و ساختمانهای آن در شمار آثار ملی ایران به ثبت رسیده و تحت حمایت سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری کشور قرار گرفته است.این باغ با مساحت 60 هزار متر مربع از باغهای سنتی زیبای مازندران به شمار می رود.بنای این باغ ساختمان زیبایی است با مشخصه های معماری پهلوی اول که در یک طبقه به شکل مستطیل و با وسعت 600 متر مربع ساخته شده است.
قلعه ها محصول دوران خان خانی و فئودالی و درگیری های حکومت مرکزی با عشایر و حاکمان محلی و نشان اقتدار صاحبان آنها بوده است.
اهم قلعه های مازندران عبارتند از: قلعه کنگلو،قلعه بلده،قلعه شاهاندشت،برج رسکت،برج لاجیم،برج سلطان زین العابدین و0000
باشگاه خبرنگاران: مردی در روسیه که صداهای ناهنجاری را از سقف و دیوار خانه خود می شنید ، با شکافتن خانه اش متوجه اتفاقی عجیب و حیرت آور شد.
این مرد روسی با شکافتن سقف خانه اش متوجه وجود شانه های بکر عسل تولید شده توسط زنبورهای حاضر در محل در سقف خانه اش شد.
وی پس از دیدن چنین صحنه ای در خانه اش اقدام به تصویربرداری از این اتفاق و به اشتراک گذاری آن از طریق فضای مجازی کرد.
کارشناسان محیط زیست حاضر در محل معتقدند که این اتفاق در منزل این فرد از آن جهت صورت گرفته که مکانی برای تولید عسل در طبیعت برای این زنبورها وجود نداشته و این اتفاق اثباتی بر موضوع در خطر بودن حیات وحش موجودات است.






عکسهای فتو شاپی دیده اید اما این یکی واقعی است . آباژوری که بخشی از آن در هوا معلق است .استفاده از یک آباژور عادی و تبدیل آن به یک وسیله خانگی برای آینده. شرکتی است که برای ساخت محصولات عجیب مغناطیسیش معروف است. این شرکت انواع و اقسام آباژور ها را با این خاصیت عجیب ، برای فروش طراحی کرده است.
این موتور اسکوتر همراه توسط یک شرکت مجارستانی به نام آنترو میتواند تغییر شکل دهد. تغییر شکل این موتور سیکلت به گونه ای است که میتوانید بعنوان یک کوله پشتی آن را با خود به داخل قطار و یا اتوبوس ببرید. این موتور 25 کیلویی دارای موتور الکتریکی است که میتواند با آن تا سرعت 50 کیلومتر بر ساعت حرکت کند. دیگر با این موتور نیازی به جای پارک ندارید و میتوانیدآن را تا کرده و با خود به محل کارتان و توی کمد یا کشو بگذارید.
در نزدیکی جزیره جیندو در کره جنوبی هرساله و تنها بمدت کوتاهی یکی از اتفاقات نادر بر روی کره خاکی رخ می دهد.
در این منطقه و سالانه تنها دوبار و آنهم بمدت یکساعت آب دریا در نزدیکی جزیره جیندو کره جنوبی عقب نشینی کرده و مسیری 3 کیلومتری با عرض 40 متر خشکی در وسط دریا ایجاد می شود.
مردمان شاهد این اتفاق نادر درکره جنوبی همواره به یاد نصف شدن آب دریا توسط حضرت موسی (ع) بر طبق احادیث می افتند.
در قیامت اعمال صالح به کمک شما میآیند
محاسبه اعمال به معنای این است که اگر انسانی کار بدی انجام داد به حساب میآید و اگر کار خوبی هم انجام داد ضبط میگردد: "فَمَن یَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ خَیْرًا یَرَهُ وَمَن یَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ شَرًّا یَرَهُ "(7-8 زلزلة)
در این فرصت به گوشه ای از آیات پیرامون محاسبه اعمال اشاره خواهد شد :
1 ـ "وَکُلَّ إِنسَانٍ أَلْزَمْنَاهُ طَآئِرَهُ فِی عُنُقِهِ وَنُخْرِجُ لَهُ یَوْمَ الْقِیَامَةِ کِتَابًا یَلْقَاهُ مَنشُورًا
اقْرَأْ کَتَابَکَ کَفَى بِنَفْسِکَ الْیَوْمَ عَلَیْکَ حَسِیبًا
"[إسراء، 13ـ 14]
و سرنوشت (نیک یا شوم عمل) هر انسانى را (که از غیب برایش مقدر شده و به سویش پر زده، همانند طوقى) در گردنش لازم و ثابت کردهایم، و در روز قیامت نوشتهاى را براى او بیرون مىآوریم که آن را باز و گشوده دیدار خواهد کرد.
(به او گفته مىشود) کتاب (اعمال قلبى و بدنى) خود را بخوان، تو خود کافى هستى که امروز حسابرس نفس خود باشى.
2 ـ «وَکُلُّ شَیْءٍ فَعَلُوهُ فِی الزُّبُرِ
وَکُلُّ صَغِیرٍ وَکَبِیرٍ مُسْتَطَرٌ » [قمر،52ـ53]
و هر چه آنها به جا آوردهاند (از عقاید و اعمال) در نوشتهها (در کتابهاى عمل شخصى آنها و کتاب عمومى لوح محفوظ) ثبت است.
و هر کوچک و بزرگى (از عملها در آن) نوشته شده است.
3 ـ «کَلَّا إِنَّ کِتَابَ الفُجَّارِ لَفِی سِجِّینٍ ، وَمَا أَدْرَاکَ مَا سِجِّینٌ ، کِتَابٌ مَّرْقُومٌ ، ... کَلَّا إِنَّ کِتَابَ الْأَبْرَارِ لَفِی عِلِّیِّینَ ، وَمَا أَدْرَاکَ مَا عِلِّیُّونَ ، کِتَابٌ مَّرْقُومٌ ، یَشْهَدُهُ الْمُقَرَّبُونَ » [مطففین، 7ـ21 ] ؛
چنین نیست (که مىپندارند حسابى نیست)، بىتردید نوشتار و کارنامه کیفرى فاجران در سجّین است ،و تو چه مىدانى که سجّین چیست ، نوشتار (جامع) رقمخوردهاى است (که مجازات اعمال همه فاجران در آن است ، ... چنین نیست (که حسابى در کار نباشد)، همانا نوشتار و کارنامه پاداش نیکان در علّیّین است، و تو چه مىدانى که علّیّین چیست ،
نوشتار (جامع) رقمخوردهاى است (که پاداشهاى نیکان در آن است)،
که مقربان آن را مىبینند و فرشتگان در نزد آن حاضر مىشوند.
بدیهی است که محاسبه اعمال همه بندگان عین عدالت است، اما این محاسبه به معنای این است که اگر انسانی کار بدی انجام داد به حساب میآید و اگر کار خوبی هم انجام داد ضبط میگردد : "فَمَن یَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ خَیْرًا یَرَهُ وَمَن یَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ شَرًّا یَرَهُ " [6و7زلزلة] ؛
پس هر که هم وزن ذرهاى کار خیر کند (جزا یا تجسم خارجى) آن را مىبیند ، و هر که هم وزن ذرهاى کار شرکند آن را مىبیند.
ذرهها در قیامت محاسبه میشوند
«فَمَن یَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ خَیْرًا »؛( زلزلة: 7)
همین چیزهایی که در فضا و در نور آفتاب معلقند و دیده میشوند، ذره هستند. این آیه قرآن بیانگر این موضوع است که اگر شما کار کنید و تلاشی کنید، حتی به اندازه یک ذره ضایع نخواهد شد.
فرض بفرمایید که شما ساعت کارتان تمام شده و پنج دقیقه اضافه میمانید که نه مدیر میفهمد، نه بالادست میفهمد، نه در سوابق اثر میگذارد و نه اضافه کار میدهند؛ اما خدا و کرامالکاتبین این پنج دقیقه را میبینند و آن را در پرونده شما ثبت میکنند؛ که این آقا بعد از ساعت خدمت، چون دید این کار مانده است، پنج دقیقه بیشتر کار کرد. چنین چیزی را ما در هیچ جا، غیر از عرصه دین و ایمان دینی، سراغ نداریم.
یکجا پول خوبی سر راه فردی قرار میگیرد؛ یک رشوه، هدیه، و او میتواند بدون این که هیچ برگه و اثر انگشتی جا بگذار، امضایی بدهد و این پول را بگیرد ؛ اما محض رضای خدا نمیگیرد ؛ با اینکه میتواند و هیچ کسی از این ماجرا خبردار نمی شود اما چون میداند که خداوند در همه حال نظاره گر اعمال او است ، از آن پول حرام و عمل خلاف می گذرد.
این را بدانیم و یقین داشته باشیم که همه این رفتارهای ما ثبت میشود و آن وقتی به کار ما میآید که «یَوْمَ یَفِرُّ الْمَرْءُ مِنْ أَخِیهِ وَأُمِّهِ وَأَبِیهِ وَصَاحِبَتِهِ وَبَنِیهِ لِکُلِّ امْرِئٍ مِّنْهُمْ یَوْمَئِذٍ شَأْنٌ یُغْنِیهِ
روزى که آدمى از برادرش مىگریزد ،و از مادر و پدرش ،و از همسر و پسرانش ،براى هر انسانى در آن روز حال و کارى خواهد بود که او را به خود مشغول دارد»( عبس: 34-37) است.
آن روز، روزی که انسان از برادر خودش به خاطر کثرت التهاب، شدت، اضطراب و آشفتگی حاکم بر روز قیامت و حساب و جزای الهی و مو از ماست کشیدن الهی میگریزد؛ آن روز چنان سنگین و سخت است که «... یَوْمًا یَجْعَلُ الْوِلْدَانَ شِیبًا : .. کودکان را (از شدت هول) پیر سپیدمو کند پرهیز خواهید کرد؟ »؛( مزمل: 17) جوان را پیر میکند؛ انسان در آن روز از پدر و مادر خودش و از بچهاش و از همسر خودش میگریزد.
به راستی چرا در قیامت همه از هم فرار میکنند؟
«لِکُلِّ امْرِئٍ مِّنْهُمْ یَوْمَئِذٍ شَأْنٌ یُغْنِیهِ »؛ هر کسی به قدر خودش گرفتاری دارد که همان گرفتاری خودش برایش بس است و مجال این نیست که به فکر کس دیگری باشد.
چهره شناسی به روایت قرآن
در آن روز و در آنجا، «وُجُوهٌ یَوْمَئِذٍ نَّاضِرَةٌ : چهره هایى در آن روز خرم و شاداب است»( قیامت: 22) چهرههایی شادند؛ چهرههایی گرفته.