از کوچه و خیا بان که می گذری نگاهت می افتد به انواع و اقسام بوتیک های لباس........
آنهایی که با تذکر اماکن یا بی تذکر آنان با آن آدمکها مشتری جذب می کنند!
کمی می گذری ،، تا چشم کار می کند سوپر مارکتها و غذا خوری های لوکس ،با غذاهای اشتها آوری که
معده ی هر سیری را به قار و قور می اندازد چه رسد به گرسنه !
همینطور که پیچ جاده ها و کوچه ها را رد می کنی همزمان چشمت می افتد به هزاران سالن زیبایی و انستیتو های آرایش و پالایش سر و صورت برای بانوان و آقایان و .....!!!
اصلا یک طور عجیبی شده ، در هر کوچه ای چندین سالن زیبایی وجود دارد که انگار همه شان نیز تا پایان ساعات روز بازند.
فکر که می کنم می بینم این چند سال اخیر دیگر همه می دانند که پول و نان داخل کدام کسب و کار است ،بله همه این را می دانند که جهت مردممان تغییر کرده است!
جهت مان به سمت زیبایی صورت است...
جهت مان به مصرف گرایی و شکم بارگیست،،
به سوی مدرن شدن خیالی
مدرنیته ی توخالی از تکامل
آرایش –پیرایش-زیبایی- زیبایی- لباس –لباس-لباس-خوراک-غذا –تجمل –تجمل و فقط ظاهرمان ....................................
امیر مومنان در کلام 45 به این نکته اشاره فرموده است :
آفریده نشدم که خوردن خوراکیهای پاکیزه مرا به خود مشغول دارد همچون حیوان پرواری که تمام همّ اش علف است و شغلش چریدن و خوردن و پر کردن شکم است.
بیچاره باطنمان
گرسنه ست –روحمان فقیر شده ،، کسی به فکر تبلیغ کتاب در پیامهای بازرگانی نیست....کمتر بانوانی هستند که دغدغه شان سیر کردن اندیشه و فرهنگشان است
کمتر آقایانی هستند که به فکر حساب و کتاب حلال بودن درآمدی که به خانه هایشان می برند هستند
ما در این هیاهوی به خیالمان با کلاس تکنولوژی ها در حال گم شدنیم و فکر می کنیم در حال پیشرفتیم......
حساب و کتاب آن دنیا دارد از دستمان می رود ....
وای به حالمان......................
شما بگویید چه چیزهایی مارا به این سو سوق داده است ؟
بله ، شما بگو....
بیایید کمی روحمان را پرورش دهیم.
حدیث گرانمایه ای از آقا امیرالموُمنین علی (ع ):
خویشتن داری زیور فقر وشکر زیور توانگری و شکیبایی زیور بلا - افتادگی، زیور نژادگی و فصاحت، زیور سخن و دادگری، زیور ایمان - آرامش، زیور عبادت - حفظ کردن، زیور روایت - فروتنی، زیور دانش - ادب وتربیت نیکو، زیور خرد - گشاده روئی،زیور بردباری ایثار،زیور زهد - فداکاری،زیور نفس - بسیار گریستن،زیور خداترسی - کم خواهی،زیورقناعت و منت ننهادن،زیور نیکی کردن - خشوع،زیور نماز و رها کردن ِ بیهود ه ها و زیور پارسایی است».
دل نوشت امروز 27/1/93-کاسل
تیشینه یک سایت ایرانی ست که به شما اطلاعات مورد نیاز برای سفر بین شهرهای مختلف را می دهد. مثلا این که فاصله ی بین دو شهر مختلف چقدر و یا آداب و رسوم مردم هر ناحیه چطوراست…
آدرس سایت:
Charles O’Rear عکاسی است که تصویری به نام Bliss را ثبت کرد. تصویری که پسزمینه رایانههای مجهز به ویندوز ایکسپی در سرتاسر دنیا شد. میلیاردها کاربر این تصویر را مشاهده کردند و البته رنگ و لعاب عکس باعث شد اکثر این کاربران از به وجود آمدن این تصویر به وسیله رایانه اطمینان کامل داشته باشند!
پیش از این روایت خلق تصویر پسزمینه ویندوز ایکسپی یا به عبارتی پربینندهترین تصویر جهان را برای شما بازگو کردهایم و اینکه این روزها و پس از بازنشستگی ویندوز ایکسپی دیگر آن منظره زیبا را ندارد! اما خالق این اثر در واقع در گفتگویی که پس از بازنشستگی ویندوز ایکسپی انجام داده به نوعی راز بزرگ جذابیت این تصویر را فاش کرده است!
Charles O’Rear عکاسی است که تصویری به نام Bliss را ثبت کرد. تصویری که پسزمینه رایانههای مجهز به ویندوز ایکسپی در سرتاسر دنیا شد. میلیاردها کاربر این تصویر را مشاهده کردند و البته رنگ و لعاب عکس باعث شد اکثر این کاربران از به وجود آمدن این تصویر به وسیله رایانه اطمینان کامل داشته باشند!
وی راز خلق این عکس را وجود یک تپه ایدهآل در مکانی ایدهال، در زمانی ایدهال از سال با ترکیبی ایدهال از آسمانی زیبا و رنگهای بوجود آمده توسط دوربین RZ67 فوجی فیلم دانسته و البته راز بزرگتر آنکه هیچ ویرایشی با فتوشاپ بر روی آن اعمال نشده است. تنها یک عکس اصیل با ترکیبی از رنگهای خیرهکننده که چشمها را نوازش میدهد.
Charles معتقد است شاید در صورتی که وی از یک دوربین SLR 35mm استفاده میکرد، چنین نتیجهای ایجاد نمیگردید!
بعد از فروپاشی شوروی، در خیلی از شهرها شروع به ساخت ساختمان های عجیب و غریب و رنگی کردند. فرانک هرفورت عکاسی ست که این ساختمان ها را سوژه ی پروژه ی عکاسی خودش قرار داده است .
امام.......ع (کلماتی که در این ساعت نیست و من برای ادای احترام بیشتر اینجا می نویسم) با پوزش
آیتالله مکارمشیرازی در پاسخ به استفتایی نظر خود را درباره جستجو در حسابهای شخصی مردم اعلام کرد.
به گزارش ایسنا، متن سوال و پاسخ این مرجع تقلید به شرح زیر است:
«سوال
آیا تفتیش و تجسس در حسابهای شخصی مردم جایز است؟
پاسخ:
جستجو در حسابهای شخصی افراد جایز نیست مگر با رضایت خودشان.»